Info

27. jun 2022.27. jun 2022.
Beta

Beta

Naslovne strane za ponedeljak, 27. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o predstojećem toplotnom talasu, sukobu bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašanjih poslova Dijane Hrkalović i ministra odbrane Nebojše Stefanovića, a bave se ekonomskim i sportskim temama.

ALO U tekstu "Srbi zarobljeni na aerodromima" list piše o kašnjenju i otkazivanju letova širom Evrope.


BLIC "Kako preživeti deset dana "pakla" na 35 + stepeni", o tropskom talasu koji stiže iz Afrike. "Najveće gužve za psihologe, logopede i biohemičare", o prijemnim ispitima na fakultetima.

VEČERNjE NOVOSTI "Naš put je EU ali se uzdamo u naše snage", izjava je predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "Danas po vaučere od 15.000 dinara", o podsticajnoj meri za domaći turizam.

DANAS "U Srbiji je na delu ravnoteža straha", o tome kako diplomate vide sukob ministra odbrane Nebojše Stefanovića i bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović. "Goran Vesić je u kampanji za ministra kulture, a pripali bi mu i mediji", o saznanjima u vezi sa budućim angažmanom donedavnog zamenika gradonačelnika Beograda.

INFORMER O hapšenjima u Vojsci Srbije "Pokrali milione, pa to knjižili kao vojnu tajnu". "Kako da se prijavite, kad dobijate novac, gde možete da letujete" o vaučerima za letovanje u Srbiji.

KURIR Sa otvaranja aerodroma u Kruševcu, list prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Ponosan sam na to koliko se Srbija promenila". "Zabrana abortusa gura SAD u građanski rat" o protestima širom Amerike koje je izazvala odluka Vrhovnog suda.

NOVA "Dijanina prijava protiv Stefanovića dokaz da gledamo izrežirani rijaliti", o sukobu bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović i ministra odbrane Nebojše Stefanovića, "Putnici iz Srbije zarobljenim po aerodromima u Evropi", o kolapsu aviosaobraćaja.

POLITIKA "Auto put do Kruševca do kraja godine", o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rasinskom okrugu."Đoković želi da dostigne Samprasa", o početku teniskog turnira u Vimbldonu.

SRPSKI TELEGRAF "Vrh policije krijumčari cigarete iz Crne Gore", o zapleni tovara od 50 tona cigareta.
Beta

Najnoviji broj

4. avgust 2022.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa