10. avgust 2022.10. avg 2022.
Poseta Vladana Krasavca,načelnika Mačvanskog upravnog okruga lozničkoj   Fabrici  "NELLY DOO"

Poseta Vladana Krasavca,načelnika Mačvanskog upravnog okruga lozničkoj Fabrici "NELLY DOO"

U utorak 09.avgusta fabriku konditorskih proizvoda "NELLY DOO" u Loznici, posetio je Vladan Krasavac,načelnik Mačvanskog upravnog okruga.U neposrednom kontaktu sa Mitrom Obradovićem, vlasnikom i direktorom kompanije imao je priliku da se upozna sa počecima rada, trenutnom stanju i planovima za naredni period.


Delatnost fabrike je proizvodnja kakaoa,čokolade i konditorskih proizvoda.Od svog osnivanja, 2007.godine kompanija uspešno posluje i svake godine proširuje ne samo asortiman novim proizvodima, već osvaja i nova tržišta.

Predstavljeni su proizvodi po kojima je kompanija postala prepoznatljiva ne samo u Loznici, već i mnogo šire, na području Srbije i van granica naše zemlje.Poseduju sertifikat za standard HACCAP i ISO 9001,pa su proizvodi dostupni i na tržištu Evropske unije.Za proizvodnju se koriste isključivo sirovine domaćeg porekla,koje su proverenog kvaliteta.

Loznička fabrika je učestvovala na velikom broju sajmova,na kojima je za svoje proizvode nagrađivana brojnim medaljama.Na Novosadskom sajmu osvojene su zlatne medalje i pehar sajma za kvalitet konditorske proizvodnje.

Pored proširenja asortimana,intenzivno se radi i na modernizaciji tehnološkog procesa,što u velikoj meri doprinosi boljem kvalitetu finalnih proizvoda.

Na domaće tržište trenutno se plasira 50 procenata proizvodnje,dok se ostali deo izvozi na tržište Bosne i Hercegovine,Makedonije,Crne Gore,Hrvatske,Slovenije,Mađarske i Švajcarske.

Dobijanjem standarda HACCAP i ISO 9001 proizvodi nalaze kupce i na zahtevnom tržištu Evropske unije.

Ugovaraju se i značajni poslovi na ruskom tržištu,a izgradnjom novog pogona sa najsavremenijom opremom na našim prostorima, u velikoj meri će se povećati kapacitet kako na dnevnom tako i na godišnjem nivou. Za očekivati je da se u narednom periodu čak 70 procenata proizvodnje izvozi.

Kompanije zapošljava 250 ljudi sa tendencijom da se proširenjem tržišta i asortimana, ovaj broj poveća.Godišnja proizvodnja kreće se oko 1550 tona različitih proizvoda.

U sklopu kompanije nalazi se savremena laboratorija za kontrolu kvaliteta sirovina i finalnih proizvoda,dizajnerski studio, štamparija za izradu ambalaže i supermarket.

Kao društveno odgovorna kompanija"NELLY DOO" pomaže brojnim sportskim kolektivima,održavanje kulturnih manifestacija i privrednom razvoju Loznice,a posebna pažnja posvećena je položaju zaposlenih i njihovih porodica.



Kabinet načelnika
Vladana Krasavca

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa