Info

10. avgust 2022.10. avg 2022.
Mountain Music Fest ovog vikenda na Divčibarama

Mountain Music Fest ovog vikenda na Divčibarama

Sedmo izdanje Mountain Music Festa biće održano za vikend, od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama. Kao prvi planinski butik festival na ovim prostorima, Mountain Music Festa će i ove godine okupiti ljubitelje prirode i kvalitetnog zvuka, koji će imati prilike da čuju 20 izvođača domaće i regionalne muzičke scene.




Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17.00, kada će nastupiti Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF i Musical Doctors, dok je drugog dana, odnosno u subotu, 13. avgusta, glavna bina rezervisana za Cotton Pickerse, Vojka V, Decu Loših Muzičara, Sunshine, na Breza bini će izvođači biti Mutanti, a na Vinilu ploče vrte dvojac iz portugala - Funkamente, Peppe, DJ Goce i momci iz White City Soul-a. Na nedeljnom MMF afterday do 18.00 časova, muziku će puštati Bege Fank, Phat Phillie, Ljudski Maximum i Nezoob.



Kao i proteklih godina, organizatori su spremili bogat program za posetioce različitih uzrasta - za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji, dok će ljubitelji prirode moći da uživaju u orijentiringu, pravljenju šumskih parfema, panoramskoj vožnji žičarom i brojnim drugim aktivnostima.

Za sve koji nisu stigli da obezbede smeštaj na vreme, organizovan je i besplatan kamp nedaleko od samog festivala.

Karte se mogu kupiti na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs, kao i na ulazu na festival, a ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa