Info

12. avgust 2022.12. avg 2022.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Od početka godine u Šapcu ukradena 42 bicikla

Od početka godine, na teritoriji grada Šapca prijavljene 42 krađe bicikala. Dvotoškaše, od kojih većina nije bila adekvatno obezbeđena, izvršioci su otuđili u neosvetljenim hodnicima stambenih zgrada.

Od 1. avgusta policijski službenici PU Šabac razgovaraju sa građanima, upozoravaju ih i savetuju u vezi sa ovom situacijom. Danas su bili angažovani ispred Maxi marketa u naselju Trkalište, gde su uočene učestale krađe bicikala ispred trgovinskih radnji i u stambenim zgradama.

- Policija je do sada rasvetlila trećinu krađa i preduzima sve mere iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju ostalih. Veliki problem nam predstavlja to što vlasnici ponekad ne prijave krađu. U zgradi naše Policijske uprave nalaze se 44 bicikla, koje smo pronašli u protekle dve godine, rekao je policijski službenik Perica Dikosavić i pozvao građane da obavezno zaključavaju svoje dvotoškaše na ulicama i u hodnicima zgrada, ili da ih ostavljaju u zaključanim prostorijama, kao i da sačuvaju dokumenta o kupovini bicikla.

Apelujemo na sugrađane da ukradene bicikle prijave u policijskoj stanici, da se obrate bilo kom policijskom službeniku na ulici, ili da pozovu 192.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa