16. avgust 2022.16. avg 2022.
Beta

Beta

Naslovne strane za utorak 16. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 16. avgust, pišu o očekivanjima pred sastanak delegacija Beograda i Prištine na najvišem nivou u Briselu, o objašnjenju selektora Svetislava Pešića zašto Miloš Teodosić nije pozvan u košarkašku reprezentaciju, protestu poljoprivrednika i o drugim temama.

ALO List piše o masovnom ubistvu na Cetinju "Strah od krvne osvete".

BLIC O odluci selektora košarkaške reprezentacije Srbije Svetislava Pešića da Miloš Teodosić ne bude deo tima "Pešićeva istina o Teodosiću". Tri dana nakon masakra na Cetinju "Ubica tajno sahranjen, a porodicu čuva policija".

VEČERNjE NOVOSTI Priština povlači sve opasnije poteze "Kurti oprema osmatračnice iznad Jarinja". Predsednik obišao naoružanje iz domaćeg razvoja "'Nora' najveće snaga vojske". Selektor Svetislav Pešić "Trenutno od Teodosića ima boljih".

DANAS Da li protest poljoprivrednika može da izazove bunt širih razmera usled nemaštine i korupcije "Država ne zna šta će sa siromašnim buntovnicima". Rast cena u julu dostigao 12,8 odsto, a tek nas čeka efekat skuplje struje i gasa "Slabe šanse da inflacija uspori".

INFORMER List prenosi stavove predsednika Srbije Aleksandra Vučića pred sastanak sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u Briselu "Vučić: Pokušaću da sačuvam mir na Kosovu".

KURIR "Vučić: Nema tenzija zbog vlade, možda samo u glavama onih koji misle da treba da budu premijeri", o očekivanju da predsednik Srbije odredi mandatara za sastav nove vlade.

NOVA List otkriva da senatori predlažu novi zakon o zapadnom Balkanu "Američke sankcije za korumpirane političare i biznismene sa Balkana". Selektor košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić kaže "Emotivan smo narod, 'puvamo' se bez argumenata".

POLITIKA Vučić na predstavljanju novih proizvoda namenske industrije "Bez mnogo očekivanja od sastanka u Briselu". Objavljena Šangajska lista za 2022. godinu "Univerzitet u Beogradu među 500 najboljih na svetu". Poslanik SNS-a Goran Vesić kaže "Sačuvaćemo životni standard građana".

SRPSKI TELEGRAF "S Norom među 50 najjačih vojski", izjava predsednika Srbije povodom naoružanja vojske.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa