18. avgust 2022.18. avg 2022.
Da mladi ostanu na selu/Foto: Glas Podrinja

Da mladi ostanu na selu/Foto: Glas Podrinja

Nov Dom kulture za Krivaju

-Ponosan sam na činjenicu da smo sve obećano našim sugrađanima i ispunili - rekao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić tokom posete pocerskom selu Krivaja gde je Dom kulture rekonstruisan.

Ova značajna investicija, kako ističu meštani, rukovodstvo grada, realizovana je uz podršku lokalne samouprave.

-Sredstva su obezbeđena od povrćaja poreza na imovinu. Nakon nekoliko decenija objekat je u funkciji Doma kulture. U potpunosti rekonstruisan je krov, urađeni sanitarni čvorovi i prostorije kako bi svi meštani imali jednake uslove za život u selu, kao što imaju i u gradu. Želimo da mladi ostanu na selu - dodao je gradonačelnik Šapca.
Foto: Glas Podrinja

Predsednik Saveta mesne zajednice Krivaja Milovan Marković ističe da je za selo od velikog značaja pomoć i podrška lokalne samouprave.

-Pomogli su nam da uradimo puteve, saniramo klizište i sada uredimo Dom kulture. Plan je da objekat bude na raspolaganju deci i mladima. Za rekonstrukciju krova izdvojeno je 480.000, a ukupna vrednost radova je oko 1.400.000 dinara. Imamo još planove kada je u pitanju selo i nadamo se da će nas grad podržati kao što je činio i do sada.
Foto: Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa