29. septembar 2022.29. sep 2022.
Beta

Beta

Naslovne strane za četvrtak, 29. septembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 29. septembar, pišu o intervjuu lista "Informer" sa višestruko osuđivanim silovateljem i o zahtevu Evropskog parlamenta za prekid pristupnih pregovora EU sa Srbijom.

BLIC - Inicijativa tog lista: "Hitno uvesti nadzor nad silovateljima".

VEČERNjE NOVOSTI - O zahtevu dela poslanika Evropskog parlamenta za prekid pristupnih pregovora EU sa Srbijom: "Sankcije Rusiji ili blokiranje pregovora". List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića: "Borimo se za našu zemlju, a ne za Putina ili Bajdena".

DANAS - Povodom intervjua lista "Informer" sa silovateljem i protesta zbog toga u Beogradu, analitičara kažu da jee "Intervju sa silovateljem ponizio i uplašio žene". O izjavi gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića o deponiji na nekadašnjoj Glavnoj železničkoj stanici: "Videćemo da ispitamo".

NOVA - "Uhapšen Petko Bibar, desna ruka Dušana Bajatovića" u preduzeću Srbijagas. O platama u zdravstvu: "Lekari u Srbiji deset puta manje plaćeni nego u Evropi".

POLITIKA - Intervju sa poverenikom za informacije od javnog značaja Milanom Marinovićem: "Organi vlasti moraće da objavljuju informatore o radu". List na naslovnoj stranici piše i: "Strujom se dogrevaju i oni koji se greju na drva i ugalj".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa