Инфо

29. септембар 2022.29. сеп 2022.
Бета

Бета

Насловне стране за четвртак, 29. септембар 2022. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за четвртак, 29. септембар, пишу о интервјуу листа "Информер" са вишеструко осуђиваним силоватељем и о захтеву Европског парламента за прекид приступних преговора ЕУ са Србијом.

БЛИЦ - Иницијатива тог листа: "Хитно увести надзор над силоватељима".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О захтеву дела посланика Европског парламента за прекид приступних преговора ЕУ са Србијом: "Санкције Русији или блокирање преговора". Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића: "Боримо се за нашу земљу, а не за Путина или Бајдена".

ДАНАС - Поводом интервјуа листа "Информер" са силоватељем и протеста због тога у Београду, аналитичара кажу да јее "Интервју са силоватељем понизио и уплашио жене". О изјави градоначелника Београда Александра Шапића о депонији на некадашњој Главној железничкој станици: "Видећемо да испитамо".

НОВА - "Ухапшен Петко Бибар, десна рука Душана Бајатовића" у предузећу Србијагас. О платама у здравству: "Лекари у Србији десет пута мање плаћени него у Европи".

ПОЛИТИКА - Интервју са повереником за информације од јавног значаја Миланом Мариновићем: "Органи власти мораће да објављују информаторе о раду". Лист на насловној страници пише и: "Струјом се догревају и они који се греју на дрва и угаљ".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa