5. oktobar 2022.5. okt 2022.
Beta

Beta

Naslovne strane za sredu, 5. oktobar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 5. oktobar najviše pišu o 22. godišnjici od rušenja nedemokratske vlasti u Srbiji, o hapšenju u rumunskoj ispostavi Naftne industrije Srbije (NIS) i optužbama za industrijsku špijunažu, i o drugim temama.

BLIC - "Klonirala bih Vučića, ali i Sinišu Malog", list prenosi izjavu premijerke Ane Brnabić. O trovanju pečurkama u Šapcu "Pečurke na pijacama niko ne kontroliše".

VEČERNjE NOVOSTI - List piše da je ugroženo nasledje u Novom Pazaru "Baština starog Rasa na deponiji". O situaciji sa otkupom voća "Malinare još nisu isplatili".

DANAS - Podsećanje da je 5. oktobra pre 22 godine srušena nedemokratska vlast u Srbiji "Milošević otišao, na vlasti njegovi saveznici i saradnici". O hapšenju u rumunskoj ispostavi NIS-a "Misteriozni putevi nafte i državnih tajni".

NOVA - "NIS u špijunskoj aferi, Rumuni krive Beograd", list piše da Bukurešt istražuje da li je Srbija umešana u industrijsku špijunažu. Intervju sa predsednikom Demokratske stranke Zoranom Lutovcem "Vučić odugovlači s vladom, nada se završetku rata".

POLITIKA - Povodom istrage o curenju informacija o nalazištima nafte u Rumuniji "NIS tvrdi da se strogo pridržava zakona". "Sporne lekcije iz biologije moraće da se menjaju", o izmenama u udžbenicima koje se odnose na biološki smisao adolescencije.
Beta

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa