24. novembar 2022.24. nov 2022.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za četvrtak, 24. novembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 24. novembar 2022. godine najviše pišu o večerašnjoj utakmici Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu, koji će igrati protiv Brazila, o situaciji na Kosovu, smrti književnika Milovana Danojlića i reditelja Puriše Đorđevića, a pišu i o drugim aktuelnim društvenim i političkim temama.

BLIC - O istraživanju organizacije Crta o tome putem kojih medija se građani najviše informišu "Građani nam najviše veruju". List piše i o večerašnjoj utakmici Srbije na Svetskom prvenstvu "Mitar i Duci kao Moša i Tirke".

VEČERNjE NOVOSTI - O večerašnjoj utakmici Srbije protiv Brazila na Svetskom fudbalskom prvenstvu "Srbijo, hrabro napred". O protestu žena u Kosovskoj Mitrovici "Kurti, decu ti ne damo".

DANAS - O sastanku Radne grupe za bezbednost novinara i istrazi oko pretnji upućenih tom listu "Matić: Nema pomaka u istrazi oko pretnji Danasu". List na naslovnoj strani piše i o smrti Milovana Danojlića i Puriše Đorđevića.

NOVA - List piše da je izuzet jedan od ključnih dokaza protiv Koluvije "Sud obogaljio slučaj 'Jovanjica'". O dešavanjima na Kosovu, pod naslovom "Jedan čovek odlučuje o našim glavama".

POLITIKA - Intervju sa predsednikom Senata Francuske Žerarom Laršeom "Što su tenzije veće, dijalog je neophodniji". O poseti predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva Beogradu "Strateško partnerstvo Beograda i Bakua".
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa