30. novembar 2022.30. nov 2022.
Naslovne strane za sredu, 30. novembar 2022. godine

Naslovne strane za sredu, 30. novembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za sredu, 30. novembar, najviše pišu o najavljenoj reformi u energetskom sektoru u Srbiji, o očekivanju da Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) dodeli petu frekvenciju za nacionalnu televiziju, o nasilju u školama i najavi protesta prosvetnih radnika, i o drugim temama.
ALO - O nasilju nad profesorkom u Trsteniku: "Nasilnici još nisu kažnjeni - Profesorka ne sme da se vrati u školu".


BLIC - "Fudbaler pao u Amsterdamu zbog 115 kila kokaina", list piše o bivšem fudbalskom reprezentativcu Srbije Dušanu Petkoviću koji je uhapšen u medjunarodnoj akciji policije. "Strani klanovi preuzeli posao krijumčarenja migranata u Srbiji", o migrantima koji preko Srbije pokušavaju da dodju do zemalja zapadne Evrope.

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o namerama kosovskog premijera Aljbina Kurtija: "Kosovo u UN, pa se spaja s Albanijom".

DANAS - "Šapić nije došao na sednicu, ali ostaje na čelu Beograda", o sednici Skupštine grada na kojoj se raspravljalo o predlogu za smenu gradonačelnika Aleksandra Šapića. "Zekić: Ne postoji zakonski rok za odluku", list piše da Savet REM-a još nije dodelilo petu frekvenciju za nacionalnu televiziju.

INFORMER - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom izjave premijera Kosova i Metohije da će u Briselu od Beograda zahtevati priznanje: "Kurti, Kosovo ostaje srpsko". Odluka Vlade Srbije, "Povećanje penzija od decembra".

KURIR - Bivši reprezentativac Srbije Dušan Petković uhapšen u Holandiji, "Sin Ilije Petkovića i njegov pastorak uhapšeni zbog 115 kilograma kokaina". O kriminalnoj grupi Veljka Belivuka: "Miljković je bio mozak svega".

NOVA - List piše o predlozima Norvežana, nakon posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića toj zemlji, za smenu rukovodioca javnih preduzeća u okviru reforme energetskog sektora u Srbiji: "Prvi na listi za otkaz direktori EPS, 'Kolubare' i 'Srbijagasa'".

POLITIKA - O najavljenoj reformi u sektoru energetike u Srbiji: "Profesionalnom menadžmentu potrebna politička podrška". "Zbog nasilja u školama prosvetari najavili proteste širom zemlje", list piše o najavama protesta zaposlenih u prosveti.

SRPSKI TELEGRAF - List piše: "Makron otišao kod Bajdena po rešenje za Kosovo".
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa