6. decembar 2022.6. dec 2022.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za utorak 6. decembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 6. decembar najviše pišu o odluci predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ipak učestvuje na Samitu EU - Zapadni Balkan, o republičkom budžetu za 2023. godinu o kome se raspravlja u Skupštini Srbije, i o drugim temama.

BLIC - List piše o odluci predsednika Srbije Aleksandra Vučića da učestvuje na Samitu EU-Zapadni Balkan u Tirani "Nisam sujetan, idem u Tiranu da ne bi bilo štete po Srbiju".

VEČERNjE NOVOSTI - O sastanku predsednika Vučića i specijalnog izaslanika EU za Zapadni Balkan Miroslava Lajčaka "Poštujte prava Srba, osnujte ZSO".

DANAS - List piše o republičkom budžetu za 2023. godinu, o kome se raspravlja u Skupštini Srbije "Grade stadion i metro a gubici u Srbijagasu i EPS-u 1,2 milijarde evra".

NOVA - "Vučić priznao grešku, ne okreće leđa EU", o odluci predsednika Srbije da učestvuje na Samitu EU - Zapadni Balkan 6. i 7. decembra u Tirani.

POLITIKA - O najavi predsednika Srbije povodom učešća na Samitu EU - Zapadni Balkan "Vučić: Idem u Tiranu, boriću se za našu zemlju". Selektor fudbalske reprezentacije o igri srpskog tima na Svetskom prvenstvu u Kataru "Stojković: Nemamo čega da se stidimo".
Agencija Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa