26. januar 2023.26. jan 2023.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 26. januar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka 26. januara najviše pišu o reagovanjima na evropski predlog o kosovskom pitanju i havariji na kopu rudarskog basena Kolubara.

BLIC - List prenosi istraživanje o Rusima u Beogradu, u tekstu pod naslovom:"Ruska četvrt, kako žive Rusi na Vračaru". "Đoković na dva koraka od Rafe", o nastupu tenisera Novaka Đokovića na turniru u Australiji.

VEČERNjE NOVOSTI - List piše da Vašington snažno pritiska Prištinu, u tekstu pod naslovom: "Hitno ZSO ili odelete Kurti".

DANAS - List piše da će skupština Srbije 2. februara početi raspravu o evropskom predlogu za kosovsko pitanje, u tekstu pod naslovom:"Opozicija: razgovor da, a ne vučja odbrana Vučića". "Havarija na bageru dodatno smanjuje proizvodnju uglja", o kako navodi list, sedmom kvaru na sistemu u okviru EPS-a u poslednjih 13 meseci.

NOVA - "Nevažno ko će potpisti sporazum, znaće se da je o tome odlučio Vučić", o tome koga će, po navodima lista, predsednik Srbije poturiti da stavi paraf na francusko-nemački predlog. List piše o novoj havariji na kopu rudarskog basena Kolubara, u tekstu pod naslovom:"Preti pucanje korita reke i plavljenje kopa".

POLITIKA - List, u tekstu pod naslovom "Kosovo ne može u NATO bez odobrenja SB UN", piše o tome šta krije plan Prištine za ulazak u međunarodne organizacije. List prenosi izjavu američkog ambsadora Krisofera Hila, u tekstu pod naslovom:"Srbija plaća visoku cenu neuvođenja sankcija Rusiji".
Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa