Инфо

26. јануар 2023.26. јан 2023.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 26. јануар

Београдски дневни листови на насловним странама издања од четвртка 26. јануара највише пишу о реаговањима на европски предлог о косовском питању и хаварији на копу рударског басена Колубара.

БЛИЦ - Лист преноси истраживање о Русима у Београду, у тексту под насловом:"Руска четврт, како живе Руси на Врачару". "Ђоковић на два корака од Рафе", о наступу тенисера Новака Ђоковића на турниру у Аустралији.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише да Вашингтон снажно притиска Приштину, у тексту под насловом: "Хитно ЗСО или оделете Курти".

ДАНАС - Лист пише да ће скупштина Србије 2. фебруара почети расправу о европском предлогу за косовско питање, у тексту под насловом:"Опозиција: разговор да, а не вучја одбрана Вучића". "Хаварија на багеру додатно смањује производњу угља", о како наводи лист, седмом квару на систему у оквиру ЕПС-а у последњих 13 месеци.

НОВА - "Неважно ко ће потписти споразум, знаће се да је о томе одлучио Вучић", о томе кога ће, по наводима листа, председник Србије потурити да стави параф на француско-немачки предлог. Лист пише о новој хаварији на копу рударског басена Колубара, у тексту под насловом:"Прети пуцање корита реке и плављење копа".

ПОЛИТИКА - Лист, у тексту под насловом "Косово не може у НАТО без одобрења СБ УН", пише о томе шта крије план Приштине за улазак у међународне организације. Лист преноси изјаву америчког амбсадора Крисофера Хила, у тексту под насловом:"Србија плаћа високу цену неувођења санкција Русији".
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa