7. februar 2023.7. feb 2023.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Premijerno izvedena predstava „Budite na stendbaju“

U Šabačkom pozorištu izvedena je prva premijera u ovoj godini. Komedija „Budite na stendbaju“ u režiji Slađane Kilibarde napisana pre desetak godina aktuelnija je nego ikad.
Glas Podrinja

U nemilosrdnom poslovnom okruženju otvara se pitanje na šta su sve spremni pojedinci kako bi došli do željene pozicije i postoji li granica preko koje ne bi prešli. Koje su kvalifikacije danas presudne i da li je garancija uspeha znanje koje posedujemo ili poznanstvo sa pravim ljudima na pravim mestima?

Odgovore nude različiti profili ličnosti koji se razotkrivaju u lepezi komičnih situacija gde se potvrđuje da ništa nije onako kako izgleda.

U komadu igraju: Sonja Milojević, Aleksandra Ristić, Kristina Pajkić, Vladimir Milojević, Strahinja Barović i Dragan Petrović.

„Danas je poslovno okruženje nemilosrdno. Kombinacija rata i sporta. Da biste pronašli posao nije više dovoljno imati fakultetsku diplomu ili biti stručnjak u svojoj oblasti. Potrebno je da se dovijate, lažete i mažete, da pronalazite veze i vezice, da se pretvarate da ste glupi ili da se pravite pametni. Sve je dozvoljeno jer cilj opravdava sredstva. Tabla je postavljena, figure su poređane, pravila su izložena, ali vi ste samo pion u toj partiji. Od vas se traži da pobedite, ali izgleda da je jedini put ka tome gubljenje poslednje trunke dostojanstva i čovečnosti. Da li ste spremni na to? Vi ste na potezu“, reči su Ariela Miloševića, koji sa Natalijom Matunović- Milošević, potpisuje tekst.

Glas Podrinja

Reprize su 10. i 23. februara. Ulaznice po ceni do 400 dinara mogu se kupiti na biletarnici, a radno vreme je od 11 do 13 i od 18 do 20 sati.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

23. mart 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa