30. mart 2023.30. mar 2023.
Porodično nasilje i kontroverze u seriji " Južni vetar" u fokusu nacionalne štampe (foto: Agencija Beta)

Porodično nasilje i kontroverze u seriji " Južni vetar" u fokusu nacionalne štampe (foto: Agencija Beta)

Naslovne strane za četvrtak, 30. marta

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 30. mart, najviše pišu o isterivanju vernika i monaha iz bogomolja u Ukrajini, o slučaju ubistva majke četvoro dece u porodičnom nasilju, o sceni iz filma "Južni vetar" u kojoj se spominje projekat "Jadar".

BLIC - List piše o slučaju zlostavljanja osmogodišnje devojčice "Pet crnih rupa koje su progutale devojčicu (8)". O slučaju ubijene žene u porodičnom nasilju "Andrea već 10. ubijena žena u 2023."

VEČERNjE NOVOSTI - O isterivanju vernika iz bogomolja u Ukrajini "Molitvom se brane od terora Zelenskog". O okupljanju predstavnika albanske zajednice iz Severne Makedonije, Albanije, Crne gore i Kosova "Srbija i Srpska jačaju veze zbog velike Albanije".

DANAS - O polemici povodom scene u seriji "Južni vetar" u tekstu "Vlast ekologe i ranije nazivala plaćenicima".

NOVA - List piše o dugu od 225 miliona evra javog preduzeća "Novi zlatni padobran za 'Srbijagas' koji ćemo svi platiti". Intervju sa ministrom privrede Radetom Bastom "Ministri negodovali ili ćutali na predlog za sankcije Rusiji".

POLITIKA - "U strahu od Albanaca, Kurti šikanira Srbe", piše list. O iseljenju monaha iz kijevsko-pečerske lavre u tekstu "Bitka za opstanak svetinja ili proterivanje ruskih špijuna".
Agencija Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa