Info

7. avgust 2023.7. avg 2023.
Zadovoljni meštani Predvorice sa gradonačelnikom Šapca/Glas Podrinja

Zadovoljni meštani Predvorice sa gradonačelnikom Šapca/Glas Podrinja

Asfaltirana ulica Stefana Nemanje u Predvorici

Danas su završeni radovi na asfaltiranju ulice Stefana Nemanje u Predvorici dužine 1.450 metara. Ova infrastrukturna investicija ima veliki značaj za meštane koji su asfalt u ovoj ulici čekali više od pola veka.
Glas Podrinja

- Iz budžeta grada, (redovnog poslovanja grada) izdvojili smo oko 14 i po miliona dinara. Do kraja nedelje uradićemo 450 metara ulice Alekse Šantića. Ispunjavamo sve što smo obećali, jer nam je želja da ljudi koji žive na selu imaju slične uslove kao oni koji žive u gradu. Mnogo gradilišta je otvoreno. Radi se Kostadinovića put, zatim se premeštamo u Cerovac, Varnu, Bukor, Krivaju... To su lokalni putevi koji će biti urađeni u narednih dvadesetak dana. Želja nam je da iskoristimo lepo vreme i realizujemo sve ono što smo budžetom planirali u ovoj godini. Još malo pa stoti kilometar, istakao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.
Milan Topuzović/Glas Podrinja

- Jako sam uzbuđen. Ne znam šta da kažem, zahvalnost Gradskoj upravi je ogromna, oduševljen je Milan Topuzović, predsednik Mesne zajednice Predvorica.
Radiša Vasiljević/Glas Podrinja

- Nemoguće je rečima opisati značaj ovog puta za nas meštane. Imam 64 godine i mislio sam da ga neću nikad dočekati. Išli smo po blatu moj otac, ja i moj sin. Mnogi su nam obećavali, nismo verovali da će se ovo ikada desiti, istakao je Radiša Vasiljević, zamenik predsednika MZ i zahvalio gradonačelniku Pajiću.
Glas Podrinja

Asfaltiranje ulice Stefana Nemanje značajna je i zbog samog samog pristupa Predvorici i lakšem povezivanju sa ostalim selima.
- Gradska uprava na čelu sa gradonačelnikom ispunila je obećanja. Presrećna sam. Ovo je veoma značajno za poljoprivrednike, decu i omladinu, sve nas. Ova ulica vodi na glavni Obrenovački put, gde se ulazi u Predvoricu, kaže Ružica Topuzović, predsednik Mesnog odbora SNS.
Ružica Topuzović
M.F.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa