Info

10. avgust 2023.10. avg 2023.
Deonica duga 1.760 metara, obuhvaćeno oko 40 domaćinstava (foto:Glas Podrinja)

Deonica duga 1.760 metara, obuhvaćeno oko 40 domaćinstava (foto:Glas Podrinja)

Asfaltiran Kostadinovića put

U toku su radovi na asfaltiranju Kostadinovića puta. Deonica duga 1.760 metara spojiće ovu ulicu sa Šumadijskom. Okončanje posla očekuje se tokom naredna dva dana. Ukupna vrednost radova je 30 miliona dinara, dok je izvođač firma "Jugokop Podrinje".

Ukupna vrednost radova je 30 miliona dinara (foto: Glas Podrinja)


-Kostadinovića put nam je mnogo godina u nazad "rak rana". Da će biti sređen obećavao je i prethodni savet mesne zajedinice, ali evo danas smo dočekali da se odužimo ovim ljudima, zahvaljujući sredstvima koje smo dobili delom od grada, a delom od republike- istakao je zamenik predsednika MZ "Jevremova" Čedomir Blagojević.

(Foto: Glas Podrinja)


Njegove reči potvrdio je i gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić:

Gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić (foto: Glas Podrinja)


-Sve što smo obećali ljudima ispunjavamo. Žitelji ove ulice su bili nadomak grada, a uslovima života tako daleko od njega. Danas se u Kostadinovića ulici napokon crni asfalt, što znači bolji život za oko 40 domaćinstava. Posle ovih radova nastavljamo sa radovim na četiri ulice u Kasardkim livadama, platou ispred Doma. Smatram da je izvođač radova "Jugokop Podrinje", obavio dobar posao i očekujemo danas, sutrea završetak radova dužine od 1.760m, širine 3 metra, a u narednom periodu ćemo uraditi sve ono što je predviđeno projektom- istakao je gradonačelnik Šapca.

(foto: Glas Podrinja)


-Ovde su bile velike rupe, kad padne kiša nije moglo peške da se prođe, tako da hvala messnoj zajednici, gradu Šapcu, Državi. Ovo je veliki napšredak za našu ulicu. Nadamo se da će biti još bolje- rekao je sugrađanin Dragan Kostadinović.
GP

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa