18. avgust 2023.18. avg 2023.
Vulkan

Vulkan

Vulkan preporučuje

Pedro Manjas: Ana Kadabra

Da li su veštice u ovoj priči… dobre?

Ana je ljuta jer mora da napusti svoju kuću, školu i svoj grad. Ona se sa roditeljima seli u Munvil, malo selo među šumama. Povrh svega, o tom mestu kruže razne legende i tajne. Ali ko je ta misteriozna mačka koja je svuda prati? Može li ta mačka pripadati nekoj veštici? Samo trenutak… Šta ako je ta veštica u stvari ona?

Kada se Ana preseli u Munvil, njen život se prilično menja. Nije ni slutila da je ona pravi razlog selidbe (iako to ni njeni roditelji ne znaju), jer ju je njen slatki ljubimac odabrao da bude deo kluba veštica. Učlanivši se u Klub punog meseca, ona postaje Ana Kadabra, veštica sa magijom duge! Pre podne je sasvim obična devojčica, koja idu u sasvim običnu školu u Munvilu. Međutim, posle škole Ana odlazi u začaranu kuću nadomak njene, gde uči kako se prave napici i koristi magija. Zahvaljujući magiji, u stanju je da reši mnoge probleme… ali i da se uvali u još veće. Može li ova sasvim neobična devojčica da prevaziđe sve izazove i pomogne Klubu punog meseca? Da li će se naposletku Munvil pokazati kao sasvim solidno mesto za novi život Anine porodice?

Saznajte na stranicama ove čarobne knjige! Uz živopisne ilustracije Davida Sijere Listona, roman Pedra Manjasa će vas nasmejati i očarati, a jedinstvena junakinja Ana Kadabra osvojiće srca svih malih ljubitelja magije!
Vulkan

Najnoviji broj

30. novembar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa