30. novembar 2023.30. nov 2023.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Na Letnjikovcu urađen asfalt, pešačka staza i ulična rasveta

Na Letnjikovcu su urađene tri ulice ukupne dužine 7 stotina metara, pešačka staza i ulična rasveta. Grad Šabac je za ove radove izdvojio više od 24 miliona dinara.
Ulica Isidore Sekulić/Glas Podrinja

- Uradili smo ulicu Isidore Sekulić (450 metara), kao i ulice Mite Cenića i Jovana Pavlovića (250 metara). Takođe, uradili smo i trotoare u ulici Krste Smiljanića dužine jednog kilometra, širine 1 i po metar. Meštani su zaslužili kako ulaganje kako u putnu infrastrukturu, tako i sve ostale sadržaje koji su im potrebni za kvalitetan život. Bitno nam je da svaka naša izgovorena reč ima težinu i da se trudimo da ispunimo sve ono što smo obećali, kaže dr Aleksandar Pajić, predsednik Privremenog organa grada Šapca.
Glas Podrinja

Radovi su od velikog značaja za meštane MZ Letnjikovac.
- Naša MZ u velikoj meri zaostaje za drugim gradskim zajednicama u Šapcu. Međutim, sada je drugačije. Urađen je asfalt, kilometar i sto metara trotoara i ulična rasveta oko jednog kilometra. Pripremili smo projekat za kanalizaciju četrdeset ulica tako da se polako približavamo gradskim mesnim zajednicama, kaže Miodrag Ignjatović, predsednik MZ Letnjikovac.
Miodrag Ignjatović, predsednik MZ Letnjikovac/Glas Podrinja

M.F.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa