3. decembar 2023.3. dec 2023.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za nedelju, 3. decembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 3. decembar pišu o predizbornom skupu Srpske napredne stranke u Beogradu, o žrebu za Evropsko prvenstvu u fudbalu 2024. i o drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Za pobedu!" o predizbornom skupu Srpske napredne stranke u "Štark Areni" u Beogradu. "Srbija dobila grupu za prolaz" o žrebu za Evropssko prvenstvo u fudbalu 2024. godine.

BLIC - "Vučić: Da više brinemo o običnom čoveku", list piše o predizbornom skupu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu, na kome je govorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. O tome šta su glasački prioriteti list piše: "Prosečan birač glasa za puniji novčanik".

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o predizbornoj konvenciji Srpske napredne stranke i njihovoj izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Beogradu: "Posao vlasti je da sluša narod a ne strance!".

KURIR - Pod naslovom "Do pobede" o predizbornom skupu Srpske napredne stranke u Beogradu.

POLITIKA - "Briga za običnog čoveka", o predizbornom skupu izborne liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Beogradu. "U međunarodnoj akciji MUP uhapsio 160 osoba, zaplenjeni oružje i droga", o akciji Ministarstva unutrašnjih poslova.

SRPSKI TELEGRAF - "Borba za pristojnu Srbiju i sve obične ljude" poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predizbornog skupa Srpske napredne stranke u Beogradu.
Agencija Beta

Najnoviji broj

29. februar 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa