8. decembar 2023.8. dec 2023.
Naslovne strane za petak, 8. decembar 2023.

Naslovne strane za petak, 8. decembar 2023.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 8. decembar 2023. godine pišu o nekadašnjem potpredsedniku Srpske liste Milanu Radoičiću koji se našao na poternici Interpola, novom direktoru BIA, fotomontaži predsednice Saveta REM i o izborima koji će biti održani 17. decembra.

ALO - Detalji istrage ubistva devojčice u Severnoj Makedoniji "Vanja nije bila jedina meta". "Radovanović na čelu BIA", ta služba je dobila vršioca dužnosti direktora.

BLIC - "Troje dece nam je ostalo u paklu Gaze", tvrde srpski državljani iz Palestine. O ubistvu devojčice u Severnoj Makedoniji, list piše "Vanjine ubice imale spisak za otimice i likvidacije".

VEČERNjE NOVOSTI - Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj kaže za list "Čuvamo sa SNS glas patriota". O "krahu" kontra-ofanzive Ukrajine u tekstu "Vašington svu krivicu svaljuje na Zelenskog".

DANAS - "Prvo smena Zekić, pa krivični postupak", o fotomontaži u nacističkoj uniformi koji je objavila predsednica Saveta REM Olivera Zekić. "Radoičić može biti nezgodan svedok", smatraju sagovornici lista. O novom direktoru BIA Tomislavu Radovanoviću u tekstu "Hvaljenje Vučića i Vulina preporuka za čelo BIA".

INFORMER - "Ne razumem zašto je moja Vanja u grobu", reči majke ubijene devojčice iz Severne Makedonije. Pod naslovom "Provaljeni" istraživanje ruskih medija o inicijativi "ProGlas".

KURIR - Detalji istrage ubistva devojčice u Severnoj Makedoniji pod naslovom "Tajni spisak". Pod naslovom "Snaga" poruke predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Kruševca.

NOVA - "Tajna o Banjskoj štiti ga od hapšenja", o poternici Interpola za nekadašnjeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića. Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta u intervjuu za list kaže "Sa SNS i SPS ni u prelaznoj vladi".

POLITIKA - Kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" Aleksandar Šapić u intervjuu za list navodi "Metro je naš najveći nacionalni projekat". "Makron u misiji 'smekšavanja' Orbana", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - Intervju sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem "Neće nas posvađati sa Vučićem i SNS". "Za bolnicu 40.000.000 evra", poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Kruševca.
Beta

Najnoviji broj

25. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa