11. decembar 2023.11. dec 2023.
Foto: Beta

Foto: Beta

Naslovne strane za ponedeljak, 11. decembra 2023. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 11. decembra najviše pišu o predizbornoj kampanji za decembarske izbore i novootvorenom gasnom interkonektoru Srbije sa Bugarskom.

BLIC - "Srbija će sada kupovati gas iz sedam izvora", piše list o novootvorenom gasnom interkonektoru sa Bugarskom. "Miloš dnevno pravi 2.000 litara mleka, a Marinel ima 50 muznih krava", o kandidatima za "najdomaćina 2023".

VEČERNjE NOVOSTI - "Jak ulog za energetsku bezbednost", o novootvorenom gasnom interkonektoru izmedju Srbije i Bugarske. "Izvadili tumor od 25 kilograma", o uspehu lekara UKC u Beogradu.

DANAS - "Promena vlasti u Beogradu menja stav prema komšijama", piše list. "Branićemo izbornu volju", kazao je lider Narodne stranke Vuk Jeremić.

NOVA - "Sudbina Beograda je u olovkama gradjana", kazao je nosilac beogradske liste "Srbija protiv nasilja" Dobrica Veselinović. "Na izgradnji auto-puta Ruma- Šabac- Loznica opljačkano 25 miliona evra", piše list.

POLITIKA - "Energetska sigunost za Srbiju i Evropu", o gasnoj interkonekciji s Bugarskom. "Potrebna je korenita promena spoljne poltike", rekao je lider Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović.
Beta

Najnoviji broj

22. februar 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa