14. decembar 2023.14. dec 2023.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Grad uručio komplete opreme amaterskim fudbalskim klubovima

Kontinuitet pomoći grada amaterskim sportskim klubovima nastavljen je podelom opreme fudbalskim klubovima. Predsednik privremenog organa grada Šapca Aleksandar Pajić i načelnik Mačvanskog upravnog okruga Željko Marjanović uručili su komplete dresova i lopti predstavnicima više od 20 klubova koji se takmiče u nižim fudbalskim ligama.

Milan Radovanović (Foto: Glas Podrinja)


-Pomoć grada i Mesne zajednice nam izuzetno znači. Dosta lakše smo prebrodili protekli period uz finansijsku pomoć koju smo dobijali. Dosta je nedaća u amaterskom fudbalu i jako je značajna pomoć grada, Mesne zajednice i privrednika. Verujemo da ćemo zajedno obezbediti i dodatna sredstva koja su nam potrebna za dalje takmičenje. Potrudićemo se da uzvratimo rezultatom. Trenutno smo prvi na tabeli i imamo ambicije za ulazak u viši rang - Mačvansku okružnu ligu. Nadamo se da ćemo, kao i do sada, imati otvorena vrata Gradske uprave, rekao je Milan Radovanović, predsednik FK "Jevremovac" koji se takmiči u Međuopštinskoj ligi "Pocerina".

Više od 20 klubova dobilo opremu (Foto: Glas Podrinja)


Aleksandar Pajić je istakao da grad misli kako na profesionalni, tako i na amaterski i školski sport. Veruje da će i ubuduće nastaviti sa praksom pomaganja amaterskim klubovima.

Željko Marjanović i Aleksandar Pajić (Foto: Glas Podrinja)


-Želja nam je da na seoskom području, gde su mahom fubalski klubovi, zadržimo i klubove i ljude koji su sportski entuzijasti. Ti ljudi se time volonterski bave i cilj nam je da nastave da okupljaju mlade koji će trenirati, takmičiti se i u sportskom duhu pobeđivati i gubiti. Važno je da se bave sportom, što će im omogućiti zdraviji život. Nadamo se da će i ova pomoć biti podstrek mladim ljudima da ostanu u sportu i da treniraju u svojim selima, a oni koji ostvare najbolje rezultate uđu u više rangove, rekao je Aleksandar Pajić.

Foto: Glas Podrinja
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa