16. januar 2024.16. jan 2024.
I. Kurtušić napušta Mačvu (foto: Glas Podrinja)

I. Kurtušić napušta Mačvu (foto: Glas Podrinja)

Novo rukovodstvo i novi trener Mačve u prolećnom delu

Pripreme za prolećnu polusezonu Mačva bi trebalo da počne u petak, 19. januara, a kompletan plan priprema je trenutno pod znakom pitanja, jer će u novi ciklus Šapčani sa novim predsednikom kluba i novim šefom stručnog štaba. Ostavke na svoje pozicije podneli su Dragojlo Lazić, dosadašnji predsednik i Ivan Kurtušić, strateg Šapčana.

Kompletan upravni odbor je podneo ostavku i teče rok od 30 dana do kada mora biti zakazana i organizovana vanredna izborna skupština na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo šabačkog prvoligaša.

Do sednice Skupštine klubom rukovodi privremeno telo koji čin: Filip Pejović, a članovi su još Igor Ristivojević i Zoran Jovanović.


Promene u rukovodstvu se ne odnose direktno na poziciju trenera i stručnog štaba, no Ivan Kurtušić je najavio rastanak s Mačvom uz najlepše želje za klub i spreman je za sporazumni raskid ugovora.

Prvobitni plan priprema je podrazumevao odlazak u Linjano (Italija), četiri pripremne utakmice međunarodnog karaktera u Italiji.

Igrači rade individualno od 2. januara. Nastavak sezone je 24. februara kada Mačva dočekuje Vršac na svom terenu u 21. kolu.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa