Info

2. maj 2024.2. maj 2024.
Plavi u finalu plej ofa!!!

Plavi u finalu plej ofa!!!

Metaloplastika u finalu plej ofa!

Metaloplastika Eliksir - Partizan 34:24 (17:14)

Metaloplastika je u finalu plej ofa. U borbi za titulu ne bolji rival. Vojvodina i Metaloplastika Eliksir su bili najbolji timovi tokom cele sezone i zasluženo će odlučiti i o šampionu.

U prvoj četvrtini meča za nijansu više pokazao je gost, što se kroz rezultat ocrtalo sa dva gola viška. Ipak, utakmicu u željene okvire Metaloplastika vraća velikom serijom na prelazu iz sredine u završnicu poluvremena. Stiče i četiri gola viška, posebno su bekovi raspoloženi. Partizan je bio u položaju da juri zaostatak uz pritisak domaćih navijača koji su u velikom broju bodrilu plavi tim.

foto: SRL sajt


Za konačan uspeh trebalo je samo čuvati uspostavljeni ritam. Taj zadatak nije bio lak, ali su domaći uspeli u tome. Dvanaest minuta pre kraja jaka odbrana je omogućila lagane golove za plus sedam i definitivni odgovor na pitanje ko će u finale. Bilo je vremena i za egzibicije.

Partizan je i u periodima kada su golovi dolazili naizmenično, imao mnogo više problema da izgradi situaciju za gol.

Metaloplastika je zasluženo u finalu, bila je bliže pobedi i u drugoj utakmici, ali je sreća odlučila drugačije. Sada dileme nije bilo. Svakako bi bilo nezasluženo da je beogradski tim izborio finale.
D. B.

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa