Info

23. januar 2024.23. jan 2024.
Sajt Zavoda za javno zdravlje Šabac

Sajt Zavoda za javno zdravlje Šabac

Program stručnog osposobljavanja „Moja prva plata”

U Zavodu za javno zdravlje Šabac počela je devetomesečna obuka za mlade do 30 godina, sa završenom srednjom školom ili fakultetom koji su se u okviru programa „Moja prva plata” prijavili za plaćenu stručnu praksu.


Cilj programa „Moja prva plata” jeste da mladim zdravstvenim radnicima i saradnicima, pruži priliku za sticanje prvog radnog iskustva, a da istovremeno pomogne poslodavcima iz privatnog i javnog sektora da reše problem nedostatka stručnog kadra.


Kako navodi Zavod za javno zdravlje Šabac direktor ustanove MSc. dr Branko M. Vujković je ovim povodom uručio prigodne poklone i poželeo dobrodošlicu polaznicima Programa, kao i mnogo uspeha i znanja tokom sticanja radnog iskustva.

On je izrazio zahvalnost Vladi Republike Srbije i Nacionalnoj službi za zapošljavanje što su prepoznali značajan projekat u zdravstvu, koji daje šansu mladima da kroz devetomesečnu obuku steknu radno iskustvo i dobiju posao.


Jedna od mladih polaznika Marija Kukolj, zahvalila se na ukazanoj šansi i istakla da se za prijavu na program „Moja prva plata” odlučila kako bi kroz praktičan rad kompletirala svoje znanje i kako bi jednog dana mogla da postane samostalan radnik u okviru svoje struke.



GP


Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa