24. februar 2024.24. feb 2024.
Sportska subota spremna za start (Image by Vlad Vasnetsov from Pixabay)

Sportska subota spremna za start (Image by Vlad Vasnetsov from Pixabay)

Uživo sportska subota

Produženi sportski vikend počeo je u petak gradskim derbijem u odbojci. U nastavku Regionalne lige odbojkašice Šapca 015 savladale su Letnjikovac 3:1. Meč je odigran u sali OŠ "Majur".

OK Šabac 015 (foto: zv. fb stranica OK Šabac 015)


Sportska subota u Šapcu i okolini donosi četiri uživo meča, a u ponudi su tri sporta. Hronološki predstavljamo dogaje:

Fudbaleri Mačve od 16 časova dočekuju OFK Vršac u 21. kolu Prve lige Srbije. Meč je humanitarnog karaktera i prihodi od ulaznica namenjeni su šestogodišnjem Filipu Stanojeviću za pomoć u lečenju. Istovremeno ovo je i duel dve ekipe koje dele osmu i devetu poziciju.



Od 17:30 seniorke OKK Šapca u sali Gimnazije dočekuju Mileševku u prvom mečeu plej ofa Regionalne lige Jug. U doigravanje Šapčanke su prenele pobedu više u odnosu na rivalke.

Mačvaa iz Bogatića, rukometaši, nastavljaju Prvu ligu Centar i borbu za prvo mesto duelom protiv Lokomotive iz Lapova u 18 časova u sali u Bogatiću.

V. Brajović (foto: RK MP Eliksir)


Veliki derbi srpskog rukometa večeras je u hali "Zorka". Od 18:30 Metaloplastika Eliksir dočekuje Vojvodinu u duelu dve najbplje ekipe u Srbiji i takmaca za prvu poziciju pred plej of. Vojvodina ima maksimalan učinak u Ligi do sada, dok plavi imaju jedan poraz, upravo onaj u Novom Sadu.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa