29. februar 2024.29. feb 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za četvrtak, 29. februar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 29. februar 2024. godine pišu o samitu "Ukrajina - Jugoistočna Evropa" u Tirani, izveštaju ODIHR o izborima u Srbiji, kao i o tome da li će do 3. marta biti formirana većina u Skupštini grada Beograda, ili će se ići na nove izbore.

BLIC - "Traže metal detektore u školama", nakon novih incidenata u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i "Heroj Janko Čmelik" u Staroj Pazovi. "Odluka o izborima 3. marta", o formiranju većine u Skupštini grada Beograda.

VEČERNjE NOVOSTI - "Pobeda Srbije u Tirani: Izbačene sankcije Rusiji i 'država' Kosovo", o samitu "Ukrajina - Jugoistočna Evropa". List prenosi izjavu premijerke Ane Brnabić o izveštaju ODIHR "Tačka na laži o izbornoj prevari".

DANAS - Predstavnici opozicije premijerkine izjave o izveštaju ODIHR ocenju kao "Jeftin alibi Ane Brnabić za domaću upotrebu". "Žitište primer za 'Belu knjigu' o izbornoj krađi", piše list. O izgradnji Nacionalnog stadiona u tekstu "Sve će to prekriti ledž specialis".

NOVA - Pod naslovom "Trka sa vremenom", list piše o tome da li preporuke ODIHR-a mogu da se usvoje na vreme, ukoliko novi beogradski izbori budu održani 28. aprila. O hapšenju predsednika Vojnog sindikata Srbije Novice Antića, u tekstu "Izjava ministra, medijska hajka, pa onda hapšenje".

POLITIKA - "Zvicer, Belivuk i Šarić terete se i za ubistva škaljaraca u Grčkoj", piše list. "Nema sankcija Rusiji, ni državnosti tzv. Kosova", o zahtevu Srbije za izmene u tekstu deklaracije iz Tirane.
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa