15. april 2024.15. apr 2024.
Slavlje nakon gola Abdulahija protiv OFK Beograda (foto: Glas Podrinja - J. R.)

Slavlje nakon gola Abdulahija protiv OFK Beograda (foto: Glas Podrinja - J. R.)

Plej of počinje u Smederevu

Prema zvaničnim propozicijama Prve lige Srbije za sezonu 2023/24. (član 24) fudbaleri Mačve, kao šestoplasirani nakon 30 odigranih rundi, u prvom kolu gostuju u Smederevu, istoimenom domaćinu, dok prvi meč na domaćem terenu igraju protiv Grafičara.

Počinje u Smederevu (foto: Glas Podrinja - J. R.)


Mačva će biti domaćin i u trećem meču, protivnik će biti Radnički iz Sremske Mitrovice. Nakon lokalnog rivala, slede dva gostovanja. Protivnici će biti Tekstilac i Inđija. Kojim redom to će biti poznato nakon psolednjeg meča koji igraju Tekstilac i Vršac. Ukoliko Odžačani pobede danas (15. april) biće treći na tabeli, a remi ili poraz znače četvrtu poziciju pred start plej ofa, dok Inđija ostaje treća. Svakako Mačve gostuje i jednoj i drugoj ekipi.

U pretposlednjem kolu crveno-crni igraju na domaćem terenu protiv Jedinstva iz Uba, a ponovo u poslednjem, ovaj put poslednjem ligaškom gostuju na Karaburmi.

Grafičar prvi takmac u Šapcu (foto: Glas Podrinja - J. R.)


Dva prvoplasirana tima ulaze direktno u Super ligu, trećeplasirani i četvrtoplasirani igraju baraž protiv 13. i 14. kluba Super lige. Deficit Mačve u odnosu na drugo mesto je deset bodova, a u odnosu na četvrto između šest i osam, ponovo u zavisnosti od ishoda duela Vršca i Tekstilca.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa