Инфо

15. април 2024.15. апр 2024.
Славље након гола Абдулахија против ОФК Београда (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

Славље након гола Абдулахија против ОФК Београда (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

Плеј оф почиње у Смедереву

Према званичним пропозицијама Прве лиге Србије за сезону 2023/24. (члан 24) фудбалери Мачве, као шестопласирани након 30 одиграних рунди, у првом колу гостују у Смедереву, истоименом домаћину, док први меч на домаћем терену играју против Графичара.

Почиње у Смедереву (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)


Мачва ће бити домаћин и у трећем мечу, противник ће бити Раднички из Сремске Митровице. Након локалног ривала, следе два гостовања. Противници ће бити Текстилац и Инђија. Којим редом то ће бити познато након псоледњег меча који играју Текстилац и Вршац. Уколико Оџачани победе данас (15. април) биће трећи на табели, а реми или пораз значе четврту позицију пред старт плеј офа, док Инђија остаје трећа. Свакако Мачве гостује и једној и другој екипи.

У претпоследњем колу црвено-црни играју на домаћем терену против Јединства из Уба, а поново у последњем, овај пут последњем лигашком гостују на Карабурми.

Графичар први такмац у Шапцу (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)


Два првопласирана тима улазе директно у Супер лигу, трећепласирани и четвртопласирани играју бараж против 13. и 14. клуба Супер лиге. Дефицит Мачве у односу на друго место је десет бодова, а у односу на четврто између шест и осам, поново у зависности од исхода дуела Вршца и Текстилца.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa