19. april 2024.19. apr 2024.
Foto: pixabay

Foto: pixabay

Naslovne strane za petak, 19. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 19. aprila 2024. najviše pišu o odluci vlasti da 2. juna budu spojeni beogradski i izbori u više lokalnih samourpava Srbije.

BLIC - "Opozicija podeljena: Megdan ili bojkot", o promišljanju opozicije nakon odluke vlasti da 2. juna budu spojeni beogradski i lokalni izbori širom Srbije. "SAD ima tornado, Srbija gustnado", o meteorološkoj pojavi.

VEČERNjE NOVOSTI - "Beograd i lokal glasaće 2. juna", o odluci vlasti da 2. juna budu spojeni beogradski i lokalni izbori širom Srbije. "Stop za brakove pre 18 godine", o izmenama porodičnog zakona.

DANAS - "Opozicija u dilemi - bojkot ili glasanje", o promišljanju opozicije nakon odluke vlasti da 2. juna budu spojeni beogradski i lokalni izbori širom Srbije. "Lekari iz vremena korone najavljuju protest", piše list.

NOVA - "Vlast spojila izbore pod istim uslovima, moguća nova krađa", piše list. "Radovi mesecima stoje a 20.000 ljudi je bez lekara", piše list o Domu zdravlja u Železniku.

POLITIKA - "Spajanje izbora 2. juna", o odluci vlasti da sa beogradskim, 2. juna, budu spojeni i izbori u više lokalnih samouprava Srbije. "Rezolucija o Srebrenici nas trajno razdvaja", kazao je na skupu u Banjaluci predsednik Republike Srpske Milorad Dodika.

KURIR - "Odluka" - vlast prihvatila sve zahteve opozicije: beogradski i lokalni izbori 2. juna, piše list.

SRPSKI TELEGRAF - "Udar unutar SPC na Porfirija", srpsko jedinstvo trn u oku i pojedinim vladikama, piše list. List piše i da "ubica MMA borca hoće da se preda, a da saučesnik ne sazna".

INFORMER - "Bajden: Pobijte sve u Gazi, ali Iran ne dirajte", predsednik SAD dao Izraelu zeleno svetlo za napad, piše list. "SAD i Srbija će se boriti za zlato na OI", stručnjaci veruju u srpsku košarkašku reprezentaciju.

ALO - "NATO dovlači trupe i oružje", šta se sprema na Balkanu, Alijansa pojačava snage na Kosovu i u Bosni, piše list.
Beta

Najnoviji broj

23. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa