19. april 2024.19. apr 2024.
Konferencija za medije (foto: Glas Podrinja)

Konferencija za medije (foto: Glas Podrinja)

KZN FK Mačva: U plej ofu nastavak uspeha

Pre nekoliko dana Mačva je proslavila plasman u plej of, a već u nedelju igra prvi meč doigravanja i u njega ulazi, ističu svi u klubu, uz pobedničke ambicije. Rival je beogradski Grafičar. Oba tima su ispunila osnovni cilj ove sezone, no u Mačvi ističu da ne žele ulogu statiste u plej ofu.

Grafičar je dobro poznat tim i cilj su tri boda. Iako pritiska nema, svi se nadaju da bi se ekipa mogla uključiti i u borbu za baraž, uz povoljne okolnosti u drugim mečevima.

Plej of želja je nastavak serije uspeha (foto: Glas Podrinja - J. R.)


-Cilj će biti pobeda u svakom meču i onda ćemo videti gde će nas to pozicionirati. U nedelju želimo tri boda. Grafičar je mlada i dobra ekipa. Igrali smo dva puta nerešeno protiv njih ove sezone, pre dve nedelje smo u poslednjim sekundama ispustili pobedu, sada želimo tri boda - rekao je pomoćni trener Ivan Obrovac.

U predstojećem duelu trener Glušica ne računa na Vraštanovića koji meč propušta zbog akumuliranih kartona, kao i Savkovića i Radunovića koji su povređeni.

-Grafičar svake godine ima po deset novih igrača i svaki put je u plej ofu i borbi za plej of. To je pokazatelj dobrog i pametnog rada. Momci igraju odličan fudbal i znam da dolaze u želji da pobede, naše je da im to ne dozvolimo. Neosporno će biti teška utakmica, ali bih želeo da iz nje izađemo kao pobednici - ističe Miloš Adamović.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa