21. april 2024.21. apr 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za nedelju, 21. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 21. april pišu o poseti pomoćnika američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmsa O'Brajena Beogradu, o raskolu u opoziciji u vezi odluke o izlasku na beogradske izbore, ili njihovom bojkotu, i o drugim temama.

BLIC - "Autogol na samo 45 dana do izbora", list navodi da je "šokantan raskol opozicije", u vezi stavova da li treba izaći na lokalne izbore u Beogradu, ili ih treba bojkotovati.

VEČERNjE NOVOSTI - "Bojkot je opoziciju 'pocepao' na froncle", o različitim odlukama u vezi učešća na lokalnim izborima u Beogradu 2. juna, u okviru koalicije "Srbija protiv nasilja". Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Borićemo se svom snagom protiv nasilja nad Srbijom!", povodom najavljenog usvajanja rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama.

POLITIKA - "Pružićemo snažan otpor u Un i SE", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon susreta sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Džejmskom O'Brajanom. Intervju sa stalnim predstavnikom Rusije u Ujedinjenim nacijama Vasilijem Nebenzjom "Nad Balkanom se nadvija opasnost od novog sukoba".
Agencija Beta

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa