24. april 2024.24. apr 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 24. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 24. april pišu o sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) o Kosovu, kao i o opozicionim podelama u vezi izlaska na lokalne izbore.

BLIC - "Cilj je da imamo sve lekove koji postoje", počela najveća regionalna zdravstvena konferencija "Helath up". Liste piše i da će ove nedelje vojska izneti predlog o povratku regruta u kasarne - "Vojni rok da ili ne".

VEČERNjE NOVOSTI - "Odbiti ucenu iz Brisela, jer Kosovom se ne trguje", Ohrid zvanično u poglavlju 35. List piše i da će za praznike cene pečenja biti paprene, "Prasetina za praznike kao zlato".

DANAS - "Od slučaja Savamala počelo rušenje države", osam godina od rušenja velikog broja objekata u beogradskoj Hercegovačkoj ulici. List piše i kako birači reaguju na podeljenost opozicije, "Vučić i vlast trljaju ruke".

NOVA - "Turski "Kentkart" tužio Srbiju sudu u Vašingtonu, traži odštetu od 17 miliona dolara. List prenosi stav zamenice predsednika DS Dragane Rakić koja kaže da će "Vučićev režim morati da bude pobeđen pod lošim uslovima".

POLITIKA - "Našu zemlju će u svakpm trenutku čuvati 5.000 specijalaca", intervju sa generalom Milanom Mojslovićem načelnikom Generalštaba VS. List piše i o raskolu u opoziciji, "Razmena udaraca ispod stola srušila jedinstvo".
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa