Info

25. april 2024.25. apr 2024.
Opšta bolnica „Dr Laza K. Lazarević“

Opšta bolnica „Dr Laza K. Lazarević“

Smena generacija u šabačkoj bolnici

Služba ginekologije i akušerstva Opšte bolnice „Dr Laza K. Lazarević“ u Šapcu u proteklom periodu postala je bogatija za još dvoje mladih specijalista.

Od ukupno 11 ginekologa koliko ih radi u toj zdravstvenoj ustanovi, njih šestoro je mladi kadar koji će u dogledno vreme postati nosioci ovog posla. Oni su mr sci. dr Vanja Isaković, dr Irena Arsenović, dr Ana Milosavljević, dr Miloš Milošević, dr Emilija Milovanović i dr Vladan Vuković. Na specijalizaciji iz ginekologije trenutno je dvoje lekara.

U ovoj službi, kao i u drugim službama šabačke bolnice, u toku je smena generacija. Posao su uveliko počeli da preuzimaju mladi specijalisti puni entuzijazma, energije i želje da uvedu novine u radu kako bi se kvalitet zdravstvene usluge podigao na značajno viši nivo. A sve ovo daće rezultat u godinama koje dolaze.

Trenutno je blizu 50 lekara na specijalizacijama. Mnogi od njih bi se već vratili u šabačku bolnicu, ali je pandemija Kovida 19 učinila da specijalizacije budu produžene od godinu i po do dve.

Na fotografiji je deo tima mladih lekara Službe ginekologije i akušerstva: dr Miloš Milošević, dr Ana Milosavljević, dr Emilija Milovanović i dr Vladan Vuković.
Opšta bolnica „Dr Laza K. Lazarević“

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa