27. april 2024.27. apr 2024.
Pixabay

Pixabay

Naslovne strane za 27. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 27. april, pišu o raspisivanju lokalnih izbora 2. juna, kao i o odlaganju glasanja u UN o Rezoluciji o genocidu Srebrenici.

BLIC - "Za rekonstrukciju Kolarca izdvojeno 1,35 miliona evra" - o rekonstrukciji zgrade Kolarčevog narodnog univerziteta u Beogradu. List piše o hapšenju grupe falsifikatora: "Falsifikovanu diplomu prodavali za 12.000 evra!".

VEČERNjE NOVOSTI - O odlaganju glasanja o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici u UN: "Cilj da imaju više glasova od uzdržanih i protivnika".

DANAS - Dnevničke beleške kopredsednika Zeleno-levog fronta Radomira Lazovića: "Naši preci nisu čekali bolje uslove, borili su se". List o sporazumu o slobodnoj trgovini s Kinom: "Srbija nema kapaciteta da snabdeva tržište Kine u kontinuitetu".

NOVA - List piše da su se u glavnom gradu Vojvodine sve opozicione stranke ujedinile za izbore 2. juna: "Novi Sad najveća šansa za pobedu opozicije". Intervju s advokatom i bivšim članom Republičke izborne komisije Jovanom Rajićem: "Vučić je bio 'na konopcima', neko mu je dozvolio da 'uzme vazduh' ".

POLITIKA - "Građani će glasati u 66 lokalnih samouprava" 2. juna. List piše i da "Vojska očekuje nove radare GM-200 srednjeg dometa".
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa