Инфо

27. април 2024.27. апр 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 27. април

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 27. април, пишу о расписивању локалних избора 2. јуна, као и о одлагању гласања у УН о Резолуцији о геноциду Сребреници.

БЛИЦ - "За реконструкцију Коларца издвојено 1,35 милиона евра" - о реконструкцији зграде Коларчевог народног универзитета у Београду. Лист пише о хапшењу групе фалсификатора: "Фалсификовану диплому продавали за 12.000 евра!".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О одлагању гласања о Резолуцији о геноциду у Сребреници у УН: "Циљ да имају више гласова од уздржаних и противника".

ДАНАС - Дневничке белешке копредседника Зелено-левог фронта Радомира Лазовића: "Наши преци нису чекали боље услове, борили су се". Лист о споразуму о слободној трговини с Кином: "Србија нема капацитета да снабдева тржиште Кине у континуитету".

НОВА - Лист пише да су се у главном граду Војводине све опозиционе странке ујединиле за изборе 2. јуна: "Нови Сад највећа шанса за победу опозиције". Интервју с адвокатом и бившим чланом Републичке изборне комисије Јованом Рајићем: "Вучић је био 'на конопцима', неко му је дозволио да 'узме ваздух' ".

ПОЛИТИКА - "Грађани ће гласати у 66 локалних самоуправа" 2. јуна. Лист пише и да "Војска очекује нове радаре ГМ-200 средњег домета".
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa