Инфо

7. мај 2024.7. мај 2024.
М. Репановић (фото: Глас Подриња -  Ј. Р.)

М. Репановић (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

Гостује шампион, Шапчани се надају спектаклу

Среда је дан за ватерполо и друге мечеве полуфиналне серије Супер лиге Србије. У Шапцу гостује бранилац титуле и први фаворит за трећи узастопни шампионски пехар Нови Београд. Гости у домаћој лиги имају максималан учинак до сада и осим што ће све осим титуле за њих бити велики неуспех, желе и славље са свим победама.

Шапчани су растерећени притиска, али имају жељу да се супротставе најбоље што могу и покушају да изборе мајсторицу 11. маја у Београду. Тим ће бити комплетан.

-Јасно је колико је снажан ривал, али смо се носили са њима на нашем базену. Надам се великој подршци с трибина и покушају да након два неизвесна меча у којима смо поражени, направимо корак више и изненадимо шампиона. Морамо бити на највишем нивоу за тај учинак - рекао је капитен Михаило Репановић.

Утакмица стартује од 20. сати на Градском базену. У другом полуфиналу Звезда води против Радничког у серији и жели да победом у Крагујевцу потврди пласман у финале плеј офа.

Неприкосновени Новобеограђани
Нови Београд је ове сезоне већ освојио Куп Србије, на два домаћа такмичења има максималан учинк, први пут у историји је подигао победнички куп пехар, освојио је Регионалну лигу, други пут у краткој историји и изборио пласман на финални турнир Лиге шампиона, односно пласирао се међу четири најбоља тима.
Д. Б.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa