Инфо

7. мај 2024.7. мај 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за уторак, 7. мај

Београдски дневни листови на насловним странама издања за уторак, 7. мај пишу о посети председника Кине Си Ђинпинга Србији, новоизабраној влади и акцији појачане контроле саобраћаја.

БЛИЦ - "Све о посети Сија Србији" о посети кинеског председника. "Срби све чешће на море иду у мају и октобру" пише лист о летовању грађана Србије.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О акцији појачане контроле саобраћаја "За недељу 36.000 људи ухваћено у брзој вожњи". "Знак да је Кина Србији најважнија на Балкану" о посети председника Кине.

ДАНАС - Како је изгледала извршна власт у Србији последње три деценије "Вучевићев кабинет најбројнији у 21. веку". "На делу типичан однос колонизатора и колоније" о посети председника Кине Си Ђинпинга.

НОВА - Заменик председника Странке слободе и правде Борко Стефановић у интервјуу за лист "Ово је влада континуитета корупције, крађе избора и криминала". О посети председника Кине "Си Ђинпинг пумпа рејтинг Вучићу пред изборе".

ПОЛИТИКА - "Стари континент у знаку новог скока деснице" о изборима за Европски парламент 2024. "Кинеске инвестиције у нашој земљи премашиле пет милијарди евра".
Агенција Бета

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa