9. maj 2024.9. maj 2024.
CSU

CSU

Pripremna nastava iz srpskog jezika i matematike za osmake od subote

U subotu 11.maja, od 10 sati, ponovo počinje pripremna nastava iz srpskog jezika i matematike za učenike osmog razreda, koja će trajati četiri naredne subote u Centru za stručno usavršavanje šabac. Prijava nije potrebna, svi zainteresovani osmaci mogu da prisustvuju.

Svake subote, do 1. juna 2024. u periodu od 10 do 13.30 sati u CSU Šabac održaće se pripremna nastava za završni ispit iz srpskog jezika i matematike za sve zainteresovane učenike 8. razreda.
CSU

-Pripremna nastava biće organizovana tako što će se obnavljati gradivo i rešavati zadaci sa prethodnih završnih ispita uz rešavanje kvizova znanja. Na radionici očekujemo visok nivo interakcije izmedju učenika i nastavnika sa ciljem unapredjenja postojećih znanja. Uz to garantujemo dobru zabavu i druženje. Matematičku radionicu realizovaće profesor matematike Vladimir Beara, a radionicu srpskog jezika Milena Mišković, profesor srpskog jezika i književnosti. Pozivamo sve znalce i radoznalce da nam se pridruže tokom narednih subota- poručuju iz CSU.
G.P.

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa