Инфо

9. мај 2024.9. мај 2024.
ЦСУ

ЦСУ

Припремна настава из српског језика и математике за осмаке од суботе

У суботу 11.маја, од 10 сати, поново почиње припремна настава из српског језика и математике за ученике осмог разреда, која ће трајати четири наредне суботе у Центру за стручно усавршавање шабац. Пријава није потребна, сви заинтересовани осмаци могу да присуствују.

Сваке суботе, до 1. јуна 2024. у периоду од 10 до 13.30 сати у ЦСУ Шабац одржаће се припремна настава за завршни испит из српског језика и математике за све заинтересоване ученике 8. разреда.
ЦСУ

-Припремна настава биће организована тако што ће се обнављати градиво и решавати задаци са претходних завршних испита уз решавање квизова знања. На радионици очекујемо висок ниво интеракције измедју ученика и наставника са циљем унапредјења постојећих знања. Уз то гарантујемо добру забаву и дружење. Математичку радионицу реализоваће професор математике Владимир Беара, а радионицу српског језика Милена Мишковић, професор српског језика и књижевности. Позивамо све зналце и радозналце да нам се придруже током наредних субота- поручују из ЦСУ.
Г.П.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa