Инфо

20. мај 2024.20. мај 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 20. мај

Београдски дневни листови на насловним странама издања за понедељак, 20. мај пишу о путовању председник Србије Александра Вучић у Њујорк где ће се у четвртак у Генералној скупштини УН гласати о предлогу Резолуције о међународном дану промишљања и сећања на геноцид у Сребреници, о локалним изборима 2. јуна, о паду хеликоптера иранског председника и другим темама.

БЛИЦ - "Бојкот избора могућ и 2. јуна" о одлуци опозиционих партија да не учествују на изборима. "Лето у Грчкој, нове таксе и нови прописи" извештај о ситуацији на популарним грчким летовалиштима.

ДАНАС - "Железница трпи због политике" о судару возова код Вуковог споменика.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о најави сусрета председника Србије Александра Вучића са патријархом Порфиријем и његовом путу у Њујорк "Из храма у битку за истину и правду". "Раисијева летелица нестала у врлетима" о паду хеликоптера у ком је био ирански председник.

НОВА - Централно место на насловној страни заузима текст "Уцене, батинаши, режимски медији и институције које 'жмуре' на афере". Александар Јовановић из Еколошког устанка каже у интервјуу за лист "Није научна фантастика да Вучић негде изгуби."

ПОЛИТИКА - Лист преноси Вучићеву изјаву о гласању у УН "У четвртак ћемо знати ко су нам пријатељи". "Застрашујуће слика страдања која остаје у сећању лекара" о 25. годишњици бомбардовања КБЦ "Драгиша Мишовић".
Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa