15. maj 2024.15. maj 2024.
Mačvainfo.rs

Mačvainfo.rs

Obeležen Dan OŠ "Laza K. Lazarević" u Klenju

Prigodnim programom, učenici, nastavnici i rukovodstvo OŠ "Laza K. Lazarević" u Klenju, obeležili su u utorak Dan škole i rođenja poznatog srpskog književnika Laze K. Lazarevića, pisca realizma i tvorca psihološke pripovetke. Svečanoj akademiji koju su upriličili povodom 151 godine postojanja ove obrazovne ustanove prisustvovali su predsednik Opštine Bogatić Milan Damnjanović sa pomoćnicima Vladanom Popadićem i Ivanom Ostojićem, direktorom Kulturno- obrazovnog centra Bogatić, mnogobrojni gosti, među kojima su članovi kolektiva, direktori drugih obrazovnih ustanova, roditelji, učenici, meštani...
Mačvainfo.rs

Direktorka škole Dragana Kojić rekla je da se u školi tokom prethodne godine radilo na kvalitetu nastave i nastavnog procesa. Pohvalila je učenike i nastavnike koji su pokazali uspeh na opštinskim i okružnim takmičenjima. Svečana priredba učenika obuhvatila je dramski skeč "Muški dnevnik", recitacije i igara folklolnog ansambla iz Klenja.
Predsednik Opštine Bogatić Milan Damnjanović- zvanična Fejsbuk stranica

-I prethodnog dana u Crnoj Bari i Glogovcu, ali i danas u Klenju, uverio sam se u svetlu budućnost koja je pred nama zahvaljujući znanju, talentu i želji dece da stiču nova znanja, učestvuju u vannastavnim aktivnostima i daju svoj doprinos u promociji Mačve.Škola u Klenju je za sve ove godine iznedrila mnogo uspešnih ljudi koji su ponosno ime Mačve proneli kroz razne krajeve sveta. Još jednom koristim priliku da im čestitam Dan škole i poželim kolektivne i lične uspehe- istakao je predsednik Opštine Bogatić Milan Damnjanović.
Mačvainfo.rs

Najnoviji broj

13. jun 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa