24. maj 2024.24. maj 2024.
Opština Vladimirci

Opština Vladimirci

„Miholjski susreti sela“ u Belotiću

Opština Vladimirci i ove godine, organizuje manifestaciju pod nazivom „Miholjski susreti sela“, koja će se održati u Belotiću. Potpisivanju ugovora u Palati Srbija, kojem je prethodio javni konkurs, raspisan od strane Ministarstva za brigu o selu, prisustvovao je predsednik opštine dr Goran Zarić.
Opština Vladimirci

Isti se odnosio na aktivnosti u oblastima dramskih umetnosti, književnosti, literarnih veština i drugih umetnosti (takmičenju u pevanju, recitovanju, glumi, slikanju, itd), održavanja sportskih takmičenja, promovisanja očuvanja i unapređenja starih zanata i kulturno – umetničke baštine, izrade umetnina i predmeta domaće radinosti, kao i ostale u kojima stanovnici sela mogu pokazati svoja znanja i veštine i u njima se takmičiti.

Na ime organizovanja i promovisanja manifestacije, a u skladu sa sadržinski kvalitetnim programom koji će trajati dva dana, opštini Vladimirci dodeljena su za ovu namenu bespovratna sredstva u iznosu od 498.930,00 dinara.

Organizatori ove manifestacije postaraće se da svi posetioci uživaju u bogatom i raznovrsnom programu, koji će se naći na repertoaru.

Najnoviji broj

13. jun 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa