21. jun 2024.21. jun 2024.
Foto: Beta

Foto: Beta

Naslovne strane za petak, 21. jun

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za petak, 21. jun 20204. godine pišu o fudbalskoj utakmici između Srbije i Slovenije na evropskom prvenstvu u fudbalu, novoj ceni hleba i o toplom vremenu.

ALO - O golu Luke Jovića u 95. minutu na meču protiv Slovenije: "Sa Dancima biti il ne biti". List piše da lider Novog DSS-a Miloš Jovanović "hoće na silu da sruši Vučića".

BLIC - Pod naslovom "Ustali iz mrtvih u 95." list piše o fudbalskoj utakmici između Srbije i Slovenije na Evropskom prvenstvu. "Ljudi padaju na ulici, i mladi i stariji", o toplom vremenu u Srbiji.

VEČERNjE NOVOSTI - "Orlovi još lete", fudbaleri Srbije odigrali nerešeno sa Slovenijom na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

DANAS - "Srpski standard kaska za Evropom čitavu deceniju", Evrostat objavio da je BDP po glavi stanovnika u Srbiji za 54 odsto ispod proseka EU. "Nikodijević ponovo na čelu Skupštine grada", list piše da će socijalisti i ovog puta dobro proći u raspodeli beogradskih funkcija.

INFORMER - "Orlovi" i dalje lete, "Jović spasao Srbiju", piše list. Narko rat u Crnoj Gori: "Bombaški napad na Cetinju".

KURIR - Meč za infarkt "Živi smo!". Počela trka za indeks "Samo 15 kandidata bi da studira srpski jezik".

NOVA - "Garažno mesto na Vračaru košta kao stan - 73.000 evra", rastu cene garaža i parkirališta u Beogradu. Petogodišnjakinji lekari davali dva odsto šanse da preživi: "Mala Zara je pobedila crne prognoze".

POLITIKA - O mogućem ukidanju mera EU koje su uvedene Prištini: "Zašto Borel nagrađuje Kurtijevo nasilništvo". O novoj ceni hleba: "Zbog skupljih sirovina hleb 'sava' 59 dinara".

SRPSKI TELEGRAF - Do boda u 95. minutu "Jović vratio orlove iz mrtvih". General Lazarević o najopasnijoj akciji srpske vojske 1999. godine "Operacija Brezovica, kako smo nadmudrili Nato i teroriste OVK".
Beta

Najnoviji broj

11. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa