22. jun 2024.22. jun 2024.
Image by StockSnap from Pixabay

Image by StockSnap from Pixabay

Naslovne strane za 22. jun

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 22. jun pišu o nestanku struje koji je pogodio zemlje regiona, o fudbalskoj reprezentaciji Srbije i predstojećoj utakmici sa Danskom, o telefonskom razgovoru predsednika Srbije i Francuske Aleksandra Vučića i Emanuela Makrona i drugim temama.
BLIC - "Piksijev dan mrmota" o dilemama selektora fudbalske reprezentacije Srbije. "Na Bir festu za dva dana sto hiljada ljudi" o velikoj posećenosti muzičkog festivala.

VEČERNjE NOVOSTI - List prenosi izjavu trenera Dragana Stojkovića Piksija "Odužićemo se navijačima, verujte u nas". "Mesečno na putu strada jedno dete" o broju poginulih maloletnika u saobraćaju.

DANAS - List na naslovnoj strani piše da proslavlja 27 godina postojanja. Hrvatski predstavnik na Evroviziji Marko Purišić (Bejbi Lazanja) u intervjuu za list "Verujem da ću pronaći ljubav i biti prihvaćen u Srbiji".

NOVA - Profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović u intervjuu za list kaže "Zemlja posle 'Rio Tinta' neće biti ni za groblje". "SNS na vlasti u Beogradu pod senkom izborne krađe" o konstituisanju gradske skupštine nakon izbora 2. juna.

POLITIKA - "Strujni kolaps u regionu, u Srbiji bez problema" o nestanku struje u BiH , Crnoj Gori, Hrvatskoj i Albaniji. "Vučić pozvao Makrona da pomogne u očuvanju mira" o razgovoru predsednika Srbije i Francuske.
Beta

Najnoviji broj

11. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa