11. jul 2019.11. jul 2019.
Naslovne strane za četvrtak, 11. jul 2019. godine

Naslovne strane za četvrtak, 11. jul 2019. godine


Beogradske dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 11. jul, najavljuju posetu predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji 15. i 16. jula, pišu o tekstu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i o evrointegraciji Srbije.

ALO - O stravičnoj nesreći na autoputu kod Male Krsne "Deda i majka stradali beba ispala iz kola i preživela".

BLIC - "Makron Srbiji donosi ovih pet poruka" o poseti predsednika Francuske. "Njihova najsjajnija medalja je život" o deci izlečenoj od raka koja su učestvovala na posebnim sportskim igrama u Moskvi.

VEČERNjE NOVOSTI - "Priština ne može da sudi Pavkoviću", list prenosi odgovor Međunarodnog suda pravde.

DANAS - "Vučićeva opasna orgija radikalskog populizma", sagovornici lista komentarišu tekst predsednika Aleksandra Vučića objavljen u sredu u dnevnom listu Politika. "Drugi čovek države 15 dana ne sme da pokaže indeks", lideri Saveza za Srbiju govore o ministru unutrašnjih poslova Srbije Nebojši Stefanoviću.

INFORMER - Prenosi stav vojnog analitičara Miroslava Lazanskog "Amerika priziva rat na Kosovu".

KURIR - Pod naslovom "Vučiću je danas teže nego nekad Đjinđiću", donosi razgovor sa predsednicom Centra za evroatlantske studijie Jelenom Milić.

POLITIKA – "Članstvo u NATO-u kao 'Poglavlje 36' za Srbiju", list prenosi ocene bivšeg diplomate Srećka Đukića. "Makronov put u Beograd ne vodi preko Moskve" o predstojećoj poseti francuskog predsednika Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF - "Makron i Vučić drže govor na Kalemegdanu", o predstojećoj poseti francuskog predsednika Emauela Makrona.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa