Инфо

7. новембар 2019.7. нов 2019.
Подршка Хуманом срцу на конкурсу “Славимо филантропију”

Подршка Хуманом срцу на конкурсу “Славимо филантропију”

Фондација Хумано срце Шапца је међу седам организација из целе Србије, победницама конкурса “Славимо филантропију” Фондације Ане и Владе Дивца у пројекту за унапређење давања и развоја Филантропске инфраструктуре, а који реализује Коалиција за доброчинство коју чине Дивац фондација, СМАРТ колектив, Привредна комора Србије, Траг фондација, Catalyst Balkans, Српски Филантропски форум и Форум за одговорно пословање уз подршку УСАИД.

Селекциона комисија је наградила најбоље кампање које ће на иновативне начине промовисати доброчинство у локалној заједници. Чек на 200.000 динара омогућиће да током 12 месеци Хумано срце Шапца добије ПР и дизајнерску подршку ПР агенције Олаф & Мекатир као и подршку Дивац фондације.

Ружица Поповић, председница УО Фондације, која је примила овај чек, нагласила је да ће Хумано срце Шапца искористити све могућности ове награде могућности како би боље промовисали хуманитарне, социјалне, друштвене акције солидарности, како би промовисали доброчинство и како би ефикасније подстицали појединце и компаније када је реч о давања у општедрушвено корисне сврхе.

- Овим ћемо подићи и ниво транспарентности и поверења у наш рад како би укључили што већи број грађана и грађанки у наше активности. Верујем да ћемо афирмишући филантропске вредности, подстаћи и друге, поред наших бројних великих донатора, међу којима су Еликсир, Банка хране, Унипласт,BMR, СЕТ, Холидаy и бројни други - рекла је она.

Хумано срце Шапца се сврстава међу најуспешније организације када је реч о испуњавању циљева хуманости и социјалне одговорности а Ружица Поповић, као "амбасадорка доброчинства", поред рада у локалној заједници,редовни је учесник манифестација које доприносе унапређењу филантропије у Србији.

Осим Хуманог срца Шапца подршку су добили и Удружење музичке уметности,
УМУС, Београд, Фондација за младе Обреновца, Удружење Дечји свет, Сремска Митровица, Фондација Искорак, Зајечар Фондација Гимназије "Вељко Петровић" Сомбор и НВО “Мисли глобално делуј локално” Шид.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa