Инфо

17. новембар 2019.17. нов 2019.
Зеленовић: Изађите на референдум, гарантујем испуњење изгласаног

Зеленовић: Изађите на референдум, гарантујем испуњење изгласаног

- Житељи Месне заједнице Корман су одлучили да је за њих мост најважнији и тако су одлучили да уложе средства од пореза на имовину. То је мост који повезује 70 хектара њихових њива са њиховим селом. Претходни мост је био несигуран, небезбедан, уложили су у нови чија изградња је захтевала око 1.200.000 динара. Они су решили један велики проблем, али и показали да људи доносе најбоље одлуке када слободно одлучују. Нико не зна боље од мештана, шта је њима најнеопходније - истакао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић током данашње посете МЗ Корман.

Зеленовић је посетио поцерско село како би се на терену уверио у испуњеност онога за шта су мештани гласали у усмеравању средстава од пореза, нагласивши да само у граду Шапцу становници имају прилику да одлучују о утрошку средстава од пореза, од средстава која су њихова, у складу са својим потребама, а не интересима других.

-Позивам све суграђане да 8. децембра изађу на реферндум у вих 60 Месних заједница и да слободно одлуче како ће бити утошено више од 200 милииона динара. Све што они одлуче, биће испуњено, ја то гарантујем. Биће испуњено као што је испуњено и у Корману, Десићу, Јевремовцу, Змињаку....

Средства постоје захваљујући грађанима који редовно плаћају порез, сматра градоначелник.

-Хвала свим суграђанима који плаћају порез, могу да гласају сви и они који плаћају и они који не плаћају порез, али чињеница да смо пре три године имали приход од 300.000 евра од пореза на имовину на сеоском подручју, а данас милион евра, говори најбоље да људи хоће да плате порез када знају да ће та средства бити уложена тамо где они желе, где је њихов интерес - закључио је Зеленовић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa